За нас

За нас

Дейноста на фирма “Домо Конструкшън”EООД е специализирана. Тя е създадена и менажирана от г-н Атанас Тотов, човек с дългогодишен опит в изграждането на къщи с метална конструкция на територията на няколко страни от западна Европа, включително Германия, Белгия, Холандия, Шотландия. Пренасяйки натрупания опит в нашата държава, ние искаме да Ви предложим повече коректност и западноевропейско качество на достъпни цени. Избирайки нас, Вие инвестирате на сигурно във вашето бъдеще и това на децата ви. ”Домо Конструкшън” ЕООД следва една основна политика а именно, да дава повече качество на своите клиенти. За това ние сме подготвили ексклузивни подаръци и условия при изграждането на вашия бъдещ дом.

Представяне

“Домо конструкшън “ЕООД изгражда екологични енергоефективни къщи от 5 категория – ниско застрояване с височина до 10м и разгърната застроена площ 1000кв.м. Нашата основна цел е да създаваме блага за хората, изграждайки продукт с ниска добавена стойност и огромно значение за семейството в България, гарантираща по-добър живот, защото семейството е да помните, че най-важното не е какво ви разделя, а какво ви свързва.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с дългогодишен опит в изграждането на екологични метални къщи. Работили сме на територията на много западноевропейски страни и смеем да твърдим, че сме наистина добри в това, което правим!

Опит
0
Квалификация
0
Гаранция
0
Доволни клиенти
0