1. Конструкция от стомана

Конструкция от стомана

Конструкциите от стомана се изработват от стоманени профили с кръгло, квадратно или правоъгълно сечение и дебелина на стената от минимум 2мм. След разкрояване на стоманените профили под определен ъгъл се заваряват чрез електродъгово заваряне за постигане на максимална здравина и надежност на конструкцията. 

Така получените изделия са здрави, надеждни и могат да бъдат подлагани на големи натоварвания. След заваряването на елементите в определена конструктивна комбинация се пристъпва към шлайфане на заварките, почистване и обезмасляване на заготовките и подлагането им на електростатично прахово боядисване. 

Този тип конструкция е изключително подходяща в строителството на сгради и съоръжения, както и при изработка на покриви и носещи конструктивни елементи. На места, където сглобяването на стоманените профили не може да се извърши на заварка, се използва болтова връзка. Самата къща представлява скелет от заварени стоманени профили с антикорозионно покритие с вградени непрекъснати греди и клони,които са облечени отвън с магнезиеви плоскости, 10см. експандиран полистирол, армирана стъклотекстилна мрежа и завършена с красива мазилка, а отвътре с два пласта гипсокартонени плоскости, като между външния и вътрешния топлоизолационен пласт, в сърцето на металната конструкция, се поставя стъклена минерална вата с дебелина 10см. от висок клас на пожароустойчивост и нисък коефициент на топлопроводимост. 

Гаранция на металната конструкция – 100 години.

metal-house

Бързо строителство

Бързина на строителството-може да се нанесете в напълно готова къща само за 3-4 месеца

Ниски разходи

Ниски разходи за експлоатация и поддръжка и изграждане

Устойчиви

Устойчиви са на влага, мухъл, корозия, земетресения, пожари и силни ураганни ветрове

Топлоизолирани

Имат добра топлоизолация, която намалява разходите за отопление и охлаждане и енергийните загуби

Екологични

Значително по-ниско е замърсяването със строителни отпадъци,а сградата може да се рециклира на 95%;

Лекота

Лекотата на използваните материали позволява бързото изпълнение на всякакви архитектурни и дизайнерски решения